Verzend- en retourbeleid

Verzending door PostNL

Levertijd & bestemming

Wij versturen bestellingen alleen in  Nederland via PostNL. We proberen je bestelling binnen 3 werkdagen aan te bieden bij de vervoerder. PostNL bezorgd het pakket dan binnen 24 uur.

Bezorgkosten

Nederland:

Online bestellingen boven €50 worden gratis verzonden – standaard kost de pakketverzending met PostNL €6,75 (brievenbuspakketje €4).

Wanneer je pakketje door Jansen & Jansen is aangeleverd bij PostNL voor verzending ontvang je een e-mail met de track & trace code van je bestelling.

Retouren

Retourneren kan binnen 14 dagen en gaat eenvoudig via ons retourportaal bij onze verzendpartner Sendcloud.

Het web-adres van ons retourportaal is: https://jansenjansen.shipping-portal.com/rp/

Volgens onze algemene voorwaarden:

2.1. U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan Jansen & Jansen retourneren, zonder dat u het product zelf hoeft te betalen. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan, ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort.

2.2. Producten die aan jansen & Jansen geretourneerd worden, dienen in originele staat te zijn, niet geopend te zijn en voorzien van de originele verpakking.